Haudutettua Benella Siikaa, lämmintä luomuperunasalaattia ja hollandaise karamellisoidusta voista
90 minuuttia
4 hengelle
90 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
HAUDUTETTUA BENELLA SIIKAA
600 g Benella Siikafilettä
2 dl valkoviiniä
2 dl vettä
3 oksaa tinjamia
LÄMMIN LUOMUPERUNASALAATTI
8 kpl luomuperunaa
1 sitruunan kuori
6 kpl maa-artisokkaa
1 pss lehtikaalia
40 g kantarelli
1 kpl punasipuli
0.25 dl väkiviinaetikkaa
0.5 dl sokeria
0.75 dl vettä
HOLLANDAISE KARAMELLISOIDUSTA VOISTA
0.5 dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1.5 dl kuivaa valkoviiniä
2 keltuaista
350 g voita (ruskistamisen jälkeen n. 200g, mikä käytetään kastikkeeseen, loppu on palanutta heraa, mitä ei voi käyttää)
suolaa
pippuria
Haudutettua Benella Siikaa
Lämmin luomuperunasalaatti
Hollandaise karamellisoidusta voista