Benella Kirjolohi-cheviche, avokadoa ja chiliöljyä 

20 minuuttia

4 hengelle

Kalan marinointiin vähintään 60 min

Ainesosat

400 g Benella kirjolohta, nypittynä

2 kpl Limehedelmää

0.5 kpl Valkosipulin kynsi

Tuoretta korianteria

Suolaa ja mustapippuria

Tabascoa tai chilikastiketta (ei makeaa)

1 kpl Avokado

0.5 Sitruunaa

2 dl Ruokaöljyä

0.25 kpl Tuoretta chilipaprikaa

VALMISTUSOHJE
  1. Kuutioi ruodoton Benella Kirjolohi 1 cm kuutioiksi. Suolaa kevyesti ja ripottele kalakuutioiden päälle tuoretta hienonnettua chiliä ja valkosipulia, sekä korianteria maun mukaan.

  2. Lisää joukkoon kahden limen mehu ja anna marinoitua kylmässä noin tunti.

  3. Poista chilistä siemenet ja yhdistä öljyn kanssa tehosekoittimessa. Mausta kevyesti suolalla.

  4. Soseuta avokado ja lisää sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.